Zoeken naar translate

 
translate
 
Vertaalbureau JK Translate Zakelijk Particulier Vertaalbureau.
Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw vertaling bij ons vertaalbureau of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het project telde zon 25.000 woorden waarbij de afgesproken deadline prima werd gehaald, over de kwaliteit van de vertaling ben ik bovendien ook zeer te spreken, top!
translate
Translate Definition Meaning - Merriam-Webster.
translator -ˈlā-tər noun. trans late tran t s-ˈlāt, tranz- translated; translating. Medical Definition of translate.: to subject as genetic information to translation in protein synthesis. More from Merriam-Webster on translate. Nglish: Translation of translate for Spanish Speakers. Britannica English: Translation of translate for Arabic Speakers.
translate
Live vertalen met Google Translate voortaan ook in het Nederlands. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Sturen via e-mail. Pagina afdrukken.
Live vertalen met Google Translate voortaan ook in het Nederlands. Live vertalen met Google Translate voortaan ook in het Nederlands. 29 juli 2015. De Google Translate-applicatie die het mogelijk maakt om teksten te vertalen door er gewoon met je smartphone over te gaan, ondersteunt binnenkort ook het Nederlands. Dat heeft Google zelf bekendgemaakt. Momenteel kan er wel enkel van en naar het Engels worden vertaald. Begin dit jaar startte Google Translate met een bijzondere nieuwe functie. Een stukje tekst kon vanaf toen eenvoudigweg en live worden vertaald door met de camera van je smartphone over een stukje tekst te gaan. Handig als je in het buitenland de wegwijzers wil begrijpen of als je op restaurant graag weet wat je gaat bestellen. Aanvankelijk kon de applicatie enkel overweg met het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Russisch. De internetgigant voegt daar nu twintig extra talen bij, waaronder het Nederlands. Vertalingen kunnen voorlopig wel enkel van en naar het Engels. Naast het Nederlands zitten ook het Bulgaars, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Filipijns, Fins, Hongaars, Indonesisch, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Slowaaks, Zweeds, Turks en Oekraïens bij de update.
translate
French English Translator with EXAMPLES Collins.
Translate your text for free. Over 30 languages available, including English, French, Spanish, German, Italian, Portuguese, Chinese and Hindi. 0 characters 5000. ä ö ü ß. á é í ñ ó ú ü. à á è é ì í ò ó ù ú.
keyboost.fr
translate - CSS: Cascading Style Sheets MDN.
Its coordinates define how much the element moves in each direction. Single length-percentage values transform: translate 200px; transform: translate 50; Double length-percentage values transform: translate 100px, 200px; transform: translate 100px, 50; transform: translate 30, 200px; transform: translate 30, 50.; Single length-percentage values.
translate
How to use Translate on your iPhone Apple Support.
Just tap Favorites under the translation to save it. How to use Translate to have a conversation. When Automatic Detection is turned on, Translate will detect which of the two selected languages is being spoken and translate to the other language.
Google Translate - Wikipedia.
Logo van Google Translate. Google Translate of Google Vertalen is een gratis online vertaaldienst van Google. Het biedt automatische vertalingen aan tussen een groot aantal volkstalen. De kwaliteit van de vertaling is wisselend, wat eigen is aan een softwarematige vertaling; omdat de betekenis van woorden afhankelijk is van de context waarin ze worden gebruikt. Door het interactieve karakter van de dienst kan de kwaliteit mettertijd verbeteren, door de verkregen terugkoppeling van gebruikers. De vertalingen tussen veelgebruikte talen zijn correcter en begrijpelijker dan minder gebruikte oftewel gebruikelijke talen. Google Translate maakt in tegenstelling tot veel andere grote online computervertaaldiensten geen gebruik van SYSTRAN, maar van eigen vertalingssoftware, gebaseerd op statistische machinevertaling van Franz-Josef Och, die in 2003 een DARPA -wedstrijd voor snelvertalen won en sindsdien aangesteld was als hoofd van de computervertaalafdeling van Google hij verliet Google in juli 2014. Door deze keuze voor statistische vertaling is de dienst afhankelijk van de beschikbaarheid van vertaalde teksten met dezelfde inhoud van twee talen. De belangrijkste concurrenten zijn DeepL Translator, Microsoft Translator en Yandex.Translate. Ondersteunde talen bewerken brontekst bewerken.
Alles en overal vertalen met Google Translate-app SeniorWeb.
Online gegevens bewaren. Zoeken op internet. Windows Live Mail. App Mail in Windows 10. Mail op de Mac. Mail op tablet en smartphone. Beginnen met Word. Verder met Word. Beginnen met Excel. Verder met Excel. Alles en overal vertalen met Google Translate-app. Google Translate Google Vertalen zet woorden uit bijna elke taal om naar het Nederlands. Vertaal tekst en spraak, of vertaal tekst via de camera. 4,8, 12 stemmen. Vertaal-app Google Translate. Op vakantie in het buitenland is het enorm handig om hier en daar een woordje te kunnen vertalen. Bijvoorbeeld om uit te vogelen wat er op die Franse coupon staat of op de Spaanse fachada gevel. Het woordenboek kan thuisblijven, want de vertaalmachine van Google tolkt bijna elke taal.
Google Translate in het onderwijs? - NEMO Kennislink.
Je hoopt dat hij dit op en duur statistisch oppakt, vervolgt Van den Bosch, maar dat is moeilijk. Van het Duits naar het Engels vertalen is dus veel makkelijker. Google Translate herkent aan de omringende woorden of je het met een 'bank' hebt over een zitmeubel of een financiële instelling.
TRANSLATE Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
English Dutch Contextuele voorbeelden van translate" in Nederlands. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. I have endeavoured to translate these into amendments, both now and at first reading.
Google Translate-app: vertalen was nog nooit zo makkelijk!
Luister naar dit artikel. Deel dit artikel. Altijd een tolk in je broekzak. Dat klinkt misschien vreemd, maar het kan met de Google Translate-app. Handig om zelf woorden of zinnen te vertalen. Of om de menukaart in een restaurant in het buitenland live te vertalen met behulp van je camera. In dit blog lees je alles over deze handige vertaal-app. Wat is Google Translate? Google Translate is een gratis online vertaaldienst.
Grote verbetering voor het Nederlands in Google Translate.
Nederlands sluit zich aan bij een aantal andere talen die nu zijn opgewaardeerd naar neurale vertaling. De grote stap voorwaarts wordt mogelijk gemaakt door Machine Learning, wat ervoor zorgt dat onze computers leren vertalen door simpelweg heel veel menselijke vertalingen te bestuderen en daar vervolgens zelfstandig van te leren. Dat betekent ook dat vertalingen in Google Translate in de loop der tijd steeds beter zullen worden. De update van Google Translate komt in de loop van vandaag voor iedereen beschikbaar en werkt dus tussen Nederlands en Engels en andersom.

Contacteer ons